Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Λεσβος: Επεσαν σφ@λι@ρες στην Επικεφαλη του γραφείου Λέσβου, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ...

Το μαχαιρι εφτασε στο κοκκαλο...
Δεν παει αλλο...
Πολίτες εμποδίζουν την αποβίβαση λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Θερμής...
Παραπερα πεφτουν και σφαλιαρες...

Στο μεταξύ, ομάδα πολιτών από την περιοχή της Θερμής έχει αποκλείσει το λιμάνι της Θερμής (κοντά στην Παναγιούδα, περίπου 4 χιλιόμετρα από την πόλη της Μυτιλήνης) μην επιτρέποντας την αποβίβαση λαθρομεταναστών που οδηγήθηκε από σκάφος του Λιμενικού Σώματος εκεί.

Στη βάρκα επιβαίνουν περίπου 50 άτομα ενώ προπηλακίστηκαν και μέλη ΜΚΟ.

Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους προπηλάκισαν την επικεφαλής του γραφείου Λέσβου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ενώ έχουν προπηλακιστεί και δημοσιογράφοι και φωτογράφοι διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Επίσης προπηλακίστηκε η δημοτική σύμβουλος Μυτιλήνης επικεφαλής της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση" η οποία αποπειράθηκε να παρέμβει.
Δειτε τα βιντεο...













πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.