Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Εχουμε πολεμο επισημα πια ! ! ! 400 "Καημενοι" προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο τρένο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη...

Μαντρωστε τους...
Κακως αφηθησαν ελευθεροι, αν αφεθησαν...
ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !
400 Αλλοδαποί λαθρομετανάστες προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο «νυχτερινό τρένο T 600 από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη και απετράπησαν από δυνάμεις των  ΜΑΤ»

Πιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ  στις 11: 50 μμ  στο Σταθμός Λαρίσης 400 λαθρομετανάστες προσπάθησαν να (επιβιβαστούν στην αμαξοστοιχία T 600) που είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη με αναχώρηση στις 00:00 π.μ  για να ενισχύσουν και να συμπαρασταθούν  στους συμπατριώτες τους που βρίσκονται στα τουρκικά σύνορα και περιμένουν να περάσουν στην Ελλάδα  όπως αποκάλεσαν  οι ίδιοι !

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι 400  λαθρομετανάστες απετράπησαν την τελευταία στιγμή   χάρη στην εγρήγορση των υπαλλήλων του ΟΣΕ  που ενημέρωσαν την ελληνική αστυνομία και στην αμεση επέμβαση των  ΜΑΤ .
Ύστερα από την άμεση επέμβαση των ΜΑΤ οι ομάδα των 400 Αλλοδαπών  λαθρομεταναστών διαλύθηκε και απομακρύνθηκε από το  Σταθμό Λαρίσης.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι η αμαξοστοιχία έφυγε  από τα στέγαστρα του Αγ. Ιωάννη Ρέντη  για το Σταθμό Λαρίσης με μια ώρα καθυστέρηση  λόγου των Αλλοδαπών  λαθρομεταναστών .








πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.