Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Παγωνουν οι επιταξεις ακινητων, εβαλε την ουρα στα σχελια το Καθεστως των Μητσοτακηδων μετα τις αντιδρασεις των Ελληνων στα νησια...

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ....
ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ…
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.....
ΠΑΓΩΝΟΥΝ» ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΤΑΞΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ...
ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΥΠΟ ΕΠΙΤΑΞΗ ΚΤΗΜΑΤΑ...

Ο Νότης Μηταράκης ανακοίνωσε ότι μπαίνουν στο «ψυγείο» οι επιτάξεις ακινήτων και εκτάσεων σε Λέσβο, Χίο και Σάμο προκειμένου να δημιουργηθούν κλειστά κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος μέχρι την Παρασκευή.

Όπως είπε ο υπουργός, οι επιτάξεις «παγώνουν» μέχρι και την Δευτέρα, προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος με τους φορείς των νησιών έως την Παρασκευή.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Κολλάρος, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου, αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου, τόνισε ότι θα προσφύγουν στο ΣτΕ για να σταματήσει η επίταξη των ακινήτων ώστε να δημιουργηθούν κλειστά κέντρα για λαθρομετανάστες.











πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.