Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Εξαγνιζουν τους Τζιχαντιστες στην Συρια, οι Τουρκοι και οι λοιποι Φονιαδες των λαων...

Ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι, αυτη ειναι η αληθεια...
Ολοι φονιαδες κανουν τις πλατες στους φονιαδες...
Ολα για τα συμφεροντα τους....
Δεν εχουν ουτε Θεο ουτε Οσιο...
Κι ετσι...

Οι επικριτές παρατηρητές του συριακού πολέμου, αγνοούν σκόπιμα ότι η Τουρκία και η Δύση όχι μόνο χρησιμοποιεί την Αλ Κάιντα εκεί, αλλά ελέγχει και τους μαχητές της ISIS, οι οποίοι όχι μόνο αγωνίζονται για τη Συρία, περισσότερο ή λιγότερο άμεσα αλλά έχουν επίσης δώσει στη Δύση εισιτήριο εισόδου στη Συρία, το οποίο είναι παράνομο σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και ψευδο-νομιμοποιείται από την προπαγάνδα.

Από την 16η Φεβρουαρίου 2020: Παρατηρήθηκαν περαιτέρω «συριακοί επαναστάτες» με σήματα ISIS, οι οποίοι επιτίθενται στη Συρία μαζί με τα τουρκικά στρατεύματα:

Η συνεργασία μεταξύ Ερντογάν Τουρκίας και ISIS είναι γνωστή. 
Δεν πρόκειται μόνο για το εμπόριο πετρελαίου και την προμήθεια όπλων, αλλά το άγριο νοτιοανατολικό τμήμα της Τουρκίας έχει γίνει ένας παράδεισος για κάθε είδους τζιχάντ και μισθοφόρους που μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα εκεί και ρίχνονται στον πόλεμο της Συρίας από τη Δύση και την Τουρκία με διαφορετικούς τρόπους.







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.