Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Στραταρχης Χαφταρ: Καταζητείται» νεκρός ή ζωντανός ο τζιχαντιστής ο φονιάς Ρ.Τ.Ερντογάν

Δεν παιζεται ο Στραταρχης....
Καταζητείται» ο Ερντογάν με απόφαση Χαφτάρ στη Λιβύη....
Την ίδια στιγμή ο Σαράτζ δεν μπορεί να συντηρήσει το στρατό του...

Παντού στις πόλεις της ελεύθερης Λιβύης, δηλαδή των περιοχών που ελέγχονται από τη Βουλή των Αντιπροσώπων και αντιστοιχούν στο 90% της χώρας, το υπόλοιπο είναι η πόλη κράτος της ισλαμικής κυβέρνησης της Τρίπολης με τη Μισράτα, έχουν αναρτηθεί αφίσες, απεικονίζουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως τζιχαντιστή.

Πρόκειται για μια δημοφιλή εικόνα, αποτέλεσμα γραφιστικής επεξεργασίας, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο πριν πέντε χρόνια.

Αυτή την εικόνα επεξεργάστηκαν οι Λίβυοι, για να μπορεί να γίνει γιγαντοαφίσα και την τοποθέτησαν στα κεντρικά σημεία των πόλεων.

Είναι βέβαιο πως η απόφαση του Χ.Χαφτάρ να «επικηρύξει» τον Ρ.Τ.Ερντογάν στη χώρα του, θα ρίξει περισσότερο «λάδι στη φωτιά» στις σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών.

Το πρόσωπο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χωρίζεται στη μέση, αριστερά είναι ο ηγέτης της Τουρκίας και δεξιά εμφανίζεται ως ο ηγέτης της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.






πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.