Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Θεια Δικη....Εκλεψαν τον..."ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ" ! ! !

ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ.....
ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ .. ΚΟΙΜΟΤΑΝ χαχαχαχαχαχχαχαχα

Τι κατήγγειλε ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην Αστυνομία...
Ο Νίκος Τόσκας φέρεται να έπεσε θύμα κλοπής, με τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να προχωρά σε σχετική καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, όπως μετέδωσε ο «Alpha» στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων.

Όπως μεταδόθηκε, ο κ. Τόσκας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστοι αφαίρεσαν από αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού του μετάλλια, έγγραφα και άλλα αντικείμενα.

Επειδή η αποθήκη στο σπίτι του πρώην Υπουργού είχε πλημμυρίσει και κάποια άτομα βρέθηκαν εκεί για να βοηθήσουν με τις εργασίες, η αστυνομία υποπτεύεται ότι κάτι συνέβη εκείνη την περίοδο. Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Τόσκας είχε διατελέσει υπουργός Προστασίας του Πολίτη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Παραιτήθηκε μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.
Δειτε το βιντεο...












Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.