Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Πτολεμαίοι Μακεδόνες: Αυτοι δεν ειναι ουτε Προσφυγες ουτε Μεταναστες....λαθρομεταναστες ειναι !

Η πρωτοβουλία ανήκει στους Πτολεμαίους Μακεδόνες.

Δείτε τι αναφέρουν σε ανακοίνωση τους: 
Χθες (στις 29-11-19) στο κέντρο της πόλης έγινε διανομή ενός φυλλαδίου από μέλη της ομάδας μας, όπου εξηγούμε με απλά λόγια (με την βοήθεια της αντιπροέδρου της Ευνομιας, κυρίας Αριάδνης Νούκα) πως δεν υπάρχουν πρόσφυγες η μετανάστες, εξηγεί πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι, έρχονται παράνομα στην χώρα μας και που κατά την γνώμη μας έρχονται επιτελώντας έναν σκοπό, που δεν είναι άλλος απο τον εποικισμό της Πατρίδας μας.
Οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες θα συνεχίσουν την διανομή αυτού του φυλλαδίου μέχρι να ενημερωθεί και ο τελευταίος πολίτης αυτής της Πόλης, αυτής της χώρας, για τον μεγάλο κίνδυνο που έρχεται και που δεν είναι πλέον προ των πυλών!!»






Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.