Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Αίσχος! Σατανικός στολισμός με το «666» στους δρόμους της Αθήνας για τα Χριστούγεννα!


Μπορεί να λένε ότι ο χριστουγεννιάτικος στολισμός φέρνει ευθυμία και κάνει τους ανθρώπους πιο αισιόδοξους, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν συνέβη το ίδιο και στους Αθηναίους.

Η Αθήνα αρχίζει να φορά σιγά-σιγά τα καλά της και να ετοιμάζεται για τη φωταγώγηση του φυσικού δέντρου που θα κοσμεί την πλατεία Συντάγματος, αλλά ο στολισμός δεν αρέσει σε όλους. Όσοι κυκλοφορούν στην Αθήνα έχουν άποψη και δεν διστάζουν να την εκφράζουν στο διαδίκτυο (Twitter).

Τα πληκτρολόγια πήραν «φωτιά» και όπως φαίνεται ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της πρωτεύουσας δεν τους άρεσε. Κάποιοι θυμήθηκαν τις λάμπες για τα μυγάκια και άλλοι σκέφτηκαν το Star Wars.

Οι πιο παρατηρητικοί πάντως μπορούν να «δούν» το 666! Πως; Μετρήστε τις φωτεινές παύλες και θα διαπιστώσετε ότι είναι έξι. Επίσης όλως τυχαίως κάθε σειρά στολιδιών αποτελείται από τρία μπλοκ με τις έξι φωτεινές παύλες, δηλαδή 666!


Πηγή 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.