Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Υφυπουργός Εργασίας: Επίδομα των 2.000 ευρώ ΓΙΑ ΚΑΘΕ παιδί που γεννιέται, απο το 2020...

Δυστυχως...
Δεν ισχυει για τα Ελληνοπουλα...
Ισχυει για ολα τα παιδια των λ@θρομετ@ν@στων....
Και μολις μαθευτει ολες οι γκαστρωμενες, απο ολα τα γειτονικα κρατη, στην Ελλαδα θα ερχονται να γεννησουν και μεις θα τους πληρωνουμε κοβοντας μισθους και συνταξεις....
Διαβαστε....


Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δεσμεύτηκε πως από την 1η Ιανουαρίου του 2020 θα καταβληθεί το επίδομα των 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται, στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής που καταρτίζει η κυβέρνηση για το δημογραφικό πρόβλημα.

Η ίδια υποστήριξε ότι τα μέτρα έχουν κοστολογηθεί και έχουν περάσει από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και η αύξηση του αφορολογήτου κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί και η μείωση του ΦΠΑ στα βρεφικά είδη στο 13%. Η Δόμνα Μιχαηλίδου επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να κοπεί κανένα επίδομα, προσθέτοντας μάλιστα ότι «όσοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη θα λάβουν και μεγαλύτερα επιδόματα». Έκανε μάλιστα γνωστό ότι θα ενισχυθεί το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, ενώ για το επίδομα παιδιού τόνισε ότι «το κονδύλι θα ξεπεράσει το 1 δισ. ευρώ, ενώ πέρυσι ήταν στα 960 εκατομμύρια».

Τέλος, σχετικά με τα προνοιακά επιδόματα, η υφυπουργός δήλωσε ότι το υπουργείο είναι σε συζητήσεις με τον ΟΠΕΚΑ για την τακτική χορήγηση τους.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.