Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Οι πρωθυπουργοί κυριε Μητσοτάκη, δεν αποτελούν μιαν ειδική κατηγορία πολιτών που βρίσκονται υπεράνω του νόμου.....

Ρε Κουλη...
Ποιος νομιζεις οτι εισαι, και απαγορευεις την δικαιοσυνη, να χωσει μεσα τον ενοχο ?


 Εσυ δηλωσες ? ? ? «εγώ τους πολιτικούς μου αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια.....
Τους πρωθυπουργούς τους κρίνουν οι πολίτες στις κάλπες»....
Αν αληθεύει αυτή η δήλωση είναι προδήλως αντιθεσμική.....
Οι πρωθυπουργοί δεν αποτελούν μιαν ειδική κατηγορία πολιτών που βρίσκονται υπεράνω του νόμου.

Ούτε η κάλπη αποτελεί το καθαρτήριο ποινικών αδικημάτων πρωθυπουργών.
Θέλω να πιστεύω πως αυτή η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αν έγινε, είναι μια γενική αρχή και εκφράζει ένα γενικό πνεύμα.
Αν όμως, εν τω μεταξύ, προκύψουν επαρκείς ενδείξεις και για πρωθυπουργούς αυτοί θα έχουν την τύχη των «κοινών θνητών».

Αν σε λίγο αποκαλυφθεί και τεκμηριωθεί, με αδιαμφισβήτητα στοιχεία, πως ο Α. Τσίπρας όχι μόνον γνώριζε, αλλά και συντόνιζε την σκευωρία Νovartis τι θα γίνει; Θα ισχύει το δόγμα «τους πρωθυπουργούς τους κρίνουν οι πολίτες στις κάλπες;».
Σε αυτήν την περίπτωση τι μήνυμα στέλνει η πολιτική ηγεσία στους πολίτες; Το ισοπεδωτικό «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει».

Και το κυριότερο, πώς θα αντιμετωπίσει ο πρωθυπουργός τον Α. Σαμαρά, τον Π. Πικραμμένο, τον Β. Βενιζέλο, τον Α. Λοβέρδο, τον Α. Γεωργιάδη, τον Γ. Στουρνάρα, τον Δ. Αβραμόπουλο; Τι θα τους πει; Πως «εγώ τους πολιτικούς μου αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια;»
Ουδείς υποστηρίζει πως ο Α. Τσίπρας θα πρέπει να παραπεμφθεί ούτως ή άλλως. Όμως ουδείς μπορεί να προδικάσει τι θα προκύψει στην δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Απαίτηση όλων είναι να αφεθεί η Δικαιοσύνη απερίσπαστη να επιτελέσει το έργο της. Χωρίς παρεμβάσεις.

Όσο πιο ανεπίληπτη είναι η έρευνα τόσο πιο αποδεκτά θα είναι τα συμπεράσματα της.
Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύει και εμπιστεύεται τους θεσμούς της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Δεν προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.
Πιστεύω πως τελικά είτε δεν αποδόθηκαν σωστά οι θέσεις του πρωθυπουργού είτε αποτελούν μια γενική αρχή με τις εξαιρέσεις της.







πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.