Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Ρουβίκωνας: Δεν θα αφήσουμε την δολοφονία του Ζακ να περάσει έτσι....

Παρέμβαση μελών της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» σε κοσμηματοπωλείο για τον Ζακ Κωστόπουλο


Το μεσημέρι του Σαββάτου  15 μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας πραγματοποίησαν παρέμβαση σε κατάστημα (κοσμηματοπωλείο) στο Χαλάνδρι, που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στο οποίο έχασε τη ζωή του πριν από έναν χρόνο ο Ζακ Κωστόπουλος στην Αθήνα.

«Αναρτήσαμε πανό, μοιράσαμε κείμενα, μιλήσαμε με τον κόσμο. Σκοπός μας είναι να γίνει κατανοητό πως παρά την απόφαση της δικαιοσύνης, εμείς, ο κόσμος δεν θα αφήσουμε την δολοφονία του Ζακ να περάσει έτσι.. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα συγκεντρώθηκαν στην οδό Χαΐμαντά στις 12:15, ανήρτησαν πανό και αποχώρησα στη μία παρά δέκα...










πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.