Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Ο Γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης: Ο Τσίπρ@ς ή «τσούπρα», θα φέρει τον Βασιλιά !


Ο Γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης επιβεβαιώνεται για την επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης σε μια συζήτηση που είχε με τα πνευματικά του παιδιά στις 8 Σεπτεμβρίου του 2011, όταν ρωτήθηκε για το ’’ΣΥΡΙΖΑ’’, τις εκλογές και για το ποιά είναι η γνώμη του, τους είπε τα εξής: «Αν βγει αυτός (ο Αλέξης Τσίπρας) θα μας κόψει σύριζα! Θα αποτελειώσει την Ελλάδα. Ο Τσίπρας ή «τσούπρα» (όπως έλεγε γελώντας), θα φέρει τον Βασιλιά.»

Τότε ένα από τα πνευματικά του παιδιά πετάχτηκε και του είπε «Μα αυτός γέροντα είναι κουμουνιστής!», και ο γέροντας του απάντησε χαμογελώντας: «Τσίπρας είναι, ότι θέλει κάνει..»

Απόσπασμα από την εκπομπή ‘’ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ’’ με τον Διονύση Μακρή 7/5/2017 – Πειραϊκή Εκκλησία (ραδιόφωνο).
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.