Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ:Χιλιαδες κοσμου καταφθανουν στην Αγια Αυλη της πολης των Ιεροσολυμων.....

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ:Απο νωρις το πρωι χιλιαδες κοσμου καταφθανουν στην Αγια Πυλη στο ναο της Αναστασεως στα Ιεροσολυμα!!!Ολα ετοιμα για την κορυφωση του Θειου δραματος!!Απο χτες το απογευμα μετα την Σταυρωση του Κυριου μοναχες απο τα μοναστηρια της παλιας πολης στολισαν τους επιταφιους που θα περιφερουν στα δρομακια της Αγιας Πολης!!

Δείτε τη στιγμή που ανοίγουν οι Πύλες στο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα (βίντεο).

Χιλιάδες πιστοί καταφθάνουν στους Αγίους τόπους από νωρίς το πρωί για την κορύφωση του Θείου Πάθους. Είναι η ώρα που ανοίγουν οι πόρτες στον ναό της Αναστάσεως όπου βρίσκονται τα Πανάγια προσκυνήματα.

Ο κόσμος που βλέπετε στα βίντεο περιμένει από νωρίς το πρωί στην Αγία Αυλή της παλιάς πόλης των Ιεροσολύμων. Από χθες το απόγευμα μετά τα Αγία πάθη και τη σταύρωση του Κυρίου οι μοναχές στα μοναστήρια της παλιάς πόλης με τη βοήθεια πιστών στόλισαν τους Επιταφίους, τους οποίους θα περιφέρουν νωρίς το απόγευμα στα σοκάκια της παλιάς πόλης.

δειτε εδω το βιντεο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.