Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Κι αλλη γυναικα θυμα του Λοχαγου της Εθνοφρουρας εντοπιστηκε και...

Δεν ξερουμε, ακομη ποσες ακομη, θα βρεθουν....
Ειναι αποριας αξιον, πως τοσο καιρο, κανεις δεν τον καταλαβε....
Ετσι λοιπον...

Χθες ο 35χρονος λοχαγός της Εθνοφρουράς Νίκος Μεταξάς, συνδέθηκε με τον φόνο ακόμα μίας γυναίκας, της οποία δεν έχει εντοπιστεί το πτώμα.

Πρόκειται για την 29χρονη Maricar Valdez Arquiola, η οποία εξαφανίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύπτει σήμερα η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης», οι ανακριτές της υπόθεσης εντόπισαν στους υπολογιστές του λοχαγού μια φωτογραφία της ταυτότητας της Maricar, στοιχείο που τον συνδέει άμεσα με την γυναίκα από τις Φιλιππίνες, η οποία πιστεύεται ότι έχει δολοφονηθεί αλλά είναι άγνωστο που βρίσκεται το πτώμα της.

Η αστυνομία, σύμφωνα με το κυπριακό νομικό καθεστώς, ζήτησε νέο ένταλμα σύλληψης του λοχαγού και για τρίτο φόνο, παρά το ότι είναι ήδη προφυλακισμένος για τρεις ακόμα φόνους.

Το δικαστήριο ενέκρινε το ένταλμα και σήμερα θα αποφασιστεί αν θα εγκριθεί και νέο διάταγμα προφυλάκισης, που να αφορά την δολοφονία της Maricar, παρά το ότι δεν υπάρχει πτώμα.



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.