Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Συνεργοι οι συγγενεις, του φονια της Τοπαλουδη! Αλλαξαν την καρτα του κινητου του, για να θολωσουν τα νερα...

Καιρος να συλληφθουν και αυτοι να του κανουν παρεα στο κελλι, ωστε να μην εχει μοναξιες και πινει χλωρινη, για να αυτοκτονησει....


Νέα στοιχεία στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη έρχονται στο φως, λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί η δικογραφία για την υπόθεση της άτυχης φοιτήτρια στη Ρόδο.

Φαίνεται πως οι δικαστικές αρχές ελέγχουν τον ρόλο που διαδραμάτισαν πρόσωπα από το περιβάλλον του ενός εκ των δύο δραστών.

Συγγενείς του Ροδίτη φέρονται να επιχείρησαν να σβήσουν στοιχεία από το κινητό του κατηγορουμένου.

Συγκεκριμένα, συγγενείς του 21χρονου Ροδίτη φέρεται να επιχείρησαν να σβήσουν ενοχοποιητικά στοιχεία από το κινητό του δράστη, αλλάζοντας την κάρτα SIM και ενώ ο κατηγορούμενος κρατούνταν ήδη από άνδρες του Λιμενικού.

Την ίδια ώρα, από τον έλεγχο της δραστηριότητας του κινητού του 21χρονου, προκύπτει πως είχε επισκεφθεί ιστοσελίδα προκειμένου να διαβάσει για την πρώτη είδηση ανεύρεσης του πτώματος της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Επιπλέον, φαίνεται πως ο κατηγορούμενος επισκεπτόταν συχνά σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου από το κινητό του τηλέφωνο. Παράλληλα, όπως προέκυψε στις αρχές Δεκέμβρη, αναζήτησε τέσσερις γυναίκες, βλέποντας τα προφίλ τους στο facebook.



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.