Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!! ΤΟΝ <ΕΤΣΟΥΞΕ> ...ΤΟΝ ΣΑΛΕΜΕΝΟ...Και <ποναει πολυ>!!! η ειδηση οτι .......

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ Α.ΜΕΣΟΓΕΙΟ!!!..Η συμμαχια Ελλαδος Αιγυπτου γινεται ολο και πιο ισχυρη...υστερα κι ολας απο την ανακοινωση οτι θα γινει ηλεκτρικη διασυνδαση των τριων χωρων!!Ελλαδος Κυπρου και Αιγυπτου!!!Αυτο δημιουργει νεα δεδομενα στην περιοχη....με αποτελεσμα την περισσοτερο απομονωση της Τουρκιας!!!!Η Αγκυρα χανει εναν πολυτιμο μεγαλο συμμαχο την Αιγυπτο....και αυτο βεβαια...συμφερει παρα πολυ την Ελλαδα!!!!

Ερχεται η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας, Αίγυπτου, Κύπρου.

Η Ελληνοαιγυπτιακή συμμαχία καιρό με τον καιρό δυναμώνει και δημιουργεί νέα δεδομένα στην περιοχή.

Η Άγκυρα ευτυχώς για την χώρα μας, έχασε έναν ισχυρό σύμμαχο. Όταν τα ηνία στο Κάιρο τα είχαν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι, ο Ρ. Τ. Ερτντογάν είχε χαράξει μία πολιτική, που ήταν άκρως επικίνδυνη για τα εθνικά μα συμφέροντα.

Όλα άλλαξαν όμως από την στιγμή που ανέλαβε ο Αλ-Σίσι. Ελλάδα και Αίγυπτος ήρθαν πιο κοντά, τόσο στρατιωτικά, όσο και ενεργειακά.

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

Μία είδηση που φέρνει νέα δεδομένα στην Α. Μεσόγειο μας έρχεται από στενό συνεργάτη του Αλ-Σίσι.

«Πολύ σύντομα αναμένεται να εγκαινιαστεί το μεγάλο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Αιγύπτου – Κύπρου – Ελλάδας, EuroAfrica Interconnector», δηλώνει σύμβουλος του Αιγυπτίου Προέδρου Αλ-Σίσι.

Τις δηλώσεις του διεθνούς κύρους εμπειρογνώμονα και επιστημονικού συμβούλου του Προέδρου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι σε θέματα ενέργειας, του κ. El Noqrashi, ο οποίος υποστηρίζει ότι «πολύ σύντομα αναμένεται να εγκαινιαστεί το μεγάλο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Αιγύπτου – Κύπρου – Ελλάδας, EuroAfrica Interconnector», καταγράφει ο τοπικός αιγυπτιακός Τύπος.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.