Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

<ΛΟΓΑΡΙΑΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ>!!! Ο Βλαδιμηρος τους πηρε χαμπαρι οτι ηθελαν να.........

ΤΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ...ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ???Συμφωνα με τις Ρωσικες μυστικες υπηρεσιες.....το επεισοδιο με τα Ουκρανικα πλοια ....ηταν στην πραγματικοτητα ενα σχεδιο των Ουκρανων για να ανατιναξουν την γεφυρα του Κερτς που ενωνει την Κριμαια με τις Ρωσικες ακτες!!!Η γεφυρα αυτη την ειχε εγκαινιασει ο ιδιος ο Πουτιν.....για να ελεγχει τα ξενα πλοια!!!!..Ευτυχως ομως οι Ρωσικες μυστικες υπηρεσιες απετρεψαν αυτο το σχεδιο.....με απροβλεπτες συνεπειες για την ειρηνη στην περιοχη!!!!!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΤΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ .

Το θερμό επεισόδιο που δημιουργήθηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου με την προσπάθεια ουκρανικών πολεμικών να περάσουν από τον πορθμό του Κερτς και να εισέλθουν στην Αζοφική θάλασσα, σύμφωνα με με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ήταν στην πραγματικότητα η εκτέλεση ενός σχεδίου ανατίναξης της γέφυρας που ενώνει την Κριμαία με την απέναντι ρωσική ακτή. Η γέφυρα αυτή όπως είναι γνωστό εγκαινιάστηκε από τον ίδιο τον Πούτιν και ελέγχει και εμποδίζει τα ξένα πολεμικά πλοία από την διάβαση του πορθμού.

Όπως έγινε γνωστό, τα ουκρανικά πολεμικά πλοία συνόδευαν υποβρύχιο εφοδιασμένο με πυρομαχικά ατομικής κατεδάφισης ADM. Αυτό είναι ένα πυρηνικό όπλο που επίσης ονομάζεται Atommine, ή πυρηνικό ορυχείο, ή πυρηνικό νάρκη. Ο σκοπός αυτού του όπλου είναι η μεγαλύτερη δυνατή καταστροφή σηράγγων, αυτοκινητοδρόμων, φραγμάτων και γεφυρών. Η έκρηξη ξεκινά με απομακρυσμένο πυροκροτητή.

Ο στόλος που ξεκίνησε από την Οδησσό με πορεία προς τον πορθμό του Κερτς από την αρχή παρακολουθείτο στενά από τους Ρώσους. Αυτή η συνοδεία αποτελούταν από τρία ουκρανικά πολεμικά πλοία συνοδεύοντας ένα ρυμουλκό. Στην άλλη πλευρά της γέφυρας περίμεναν δύο ακόμη πολεμικά πλοία, συνολικά ΠΕΝΤΕ !!! Δηλαδή ΠΕΝΤΕ πολεμικά πλοία για να προστατεύσουμε ένα ειδικό φορτίο, δηλαδή το Atommine !!! Η δίοδος αποτράπηκε με την βοήθεια ενός εγκαρσίως τοποθετημένου δεξαμενόπλοιου.

Το ουκρανικό σχέδιο όμως είχε διαρρεύσει στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες. Την τελευταία στιγμή με αστραπιαία επέμβαση απέτρεψαν, όπως αναφέρεται, μια σχεδιασμένη προβοκάτσια του νέο-φασιστικού καθεστώτος του Κιέβου με απώτερη επιδίωξη το ΝΑΤΟ να ξεκινήσει έναν πόλεμο με τη Ρωσία.

Το θέμα όμως όπως προβλέπεται θα έχει και συνέχεια, καθώς ο Ποροσένκο αποδεικνύεται αδίστακτος να θέσει σε κίνδυνο ακόμα και την παγκόσμια ειρήνη για να παραμείνει στην εξουσία του Κιέβου. Το άσχημο είναι πως κάποιοι θερμοκέφαλοι στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, όπως και στην Ουάσιγκτον, στηρίζουν αυτές τις επικίνδυνες ακροβασίες του.

Φυσικά όλοι αυτοί λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, που δεν είναι άλλος από… την αρκούδα της Μόσχας!

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.