Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΡΕ ΑΥΤΟΙ!!! ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ...ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ.......

ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!!!!Για μια ακομη φορα τα αποβρασματα αυτα....καινε το Ιερο μας συμβολο την Ελληνικη σημαια!!!Αυτο ειναι το ευχαριστω τους....που τους ταισαμε τους ποτισαμε και τους καναμε ανθρωπους!!!Αντε να χαθουνε απο δω!!!......

Αλβανοί μασκοφόροι καίνε την ελληνική Σημαία.

Στα αλβανικά κοινωνικά δίκτυα παρουσιάζεται ένα σύντομο βίντεο που δείχνει δύο μασκοφόρους να καίνε –για ακόμη μια φορά- την ελληνική σημαία.

Στο σημείωμα που παρατίθεται γράφει ‘»χαιρετισμούς στους Αλβανούς όπυ και αν βρίσκονται από τη νότια  Αλβανία»’, δηλαδή από τη Βόρειο Ήπειρο, όπου εκεί υπάρχει -σε πόλεις και χωριά- η ελληνική σημαία.

 «Την βρίσκουν»,  οι Αλβανοί, φαίνεται, με την ελληνική σημαία, κυρίως αυτοί που έχουν μεγαλώσει ή ζήσει στην Ελλάδα- όταν η διαφορετικότητα εκφράζεται με αντιθέσεις και ακραίες συμπεριφορές.

Πάντως είναι δύσκολο να διακριβωθεί που έχει γυριστεί το συγκεκριμένο βίντεο στην Αλβανία η στην Ελλάδα

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.