Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Δώρισε όλη την αμοιβή του για να χτιστεί εκκλησία...ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ! ! !

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας τραγουδιστής που κάθε φορά που έχει συναυλία, αυτή βγαίνει sold out....



Προ λίγων μηνών ξεσήκωσε στον αέρα ολόκληρη την Κατερίνη με τα τραγούδια του στο γήπεδο του Πιερικού. Για περισσότερες από δύο ώρες ο γνωστός καλλιτέχνης ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια στο κατάμεστο Α’ ΔΑΚ της Κατερίνης.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος συγκίνησε με τα όσα είπε στην αρχή της συναυλίας, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην Πιερία. Ευχαρίστησε τον κόσμο που παραβρέθηκε στη συναυλία καθώς με το εισιτήριο του συνέβαλε στην ολοκλήρωση της κατασκευής του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου Κατερίνης.

Ο ίδιος μάλιστα διέθεσε όλη την αμοιβή του για τις εργασίας στον Ιερό Ναό. Ο γνωστός καλλιτέχνης δεν έχει κρύψει ποτέ, άλλωστε τη στενή του σχέση με τον Θεό και την Ορθοδοξία.

Τη συναυλία διοργάνωσαν, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, ο Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου Κατερίνης, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate