Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Με δανεικα και αγυριστα αυτοδιαφημιζεται ο Αφορισμενος...

Ναι, με τα λεφτα σου ηλιθιε...

Σε σενα το λεω του 41 τακατο....



Εξωφρενικά είναι τα ποσά που δαπανά για τις Ευρωεκλογές το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, δοθέντος ότι χρωστά 500 εκατ. ευρώ στις τράπεζες. Μόνον στην Google, τις τελευταίες 30 ημέρες, έχει πληρώσει 192.000 ευρώ για διαφήμιση (σε 208.000 ευρώ ανήλθε το εν λόγω ποσό την Τρίτη).

Η Πειραιώς είναι στην δεύτερη θέση ανάμεσα στα δεκάδες της ΕΕ των 27 κρατών μελών σε έξοδα για πολιτική διαφήμιση στην διαδικτυακή πλατφὀρμα.

Αυτό, όμως, που είναι πραγματικά εντυπωσιακό είναι πως και στο Facebook η γαλάζια παράταξη κυριαρχεί σε διαφημίσεις. Από τον Απρίλιο 2019, όταν επιβλήθηκε υποχρέωση διαφάνειας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξοδέψει για προσωπική προβολή περισσότερα χρήματα από όσα η ΝΔ(!).

Πρόκειται για πανευρωπαϊκή αποκλειστικότητα καθώς ουδείς άλλος πολιτικός αρχηγός στην ΕΕ έχει πράξει κάτι αντίστοιχο…


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate