Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Θελουν να μας πεισουν οτι θα πληρωσουν τα χρεη τους οι ΝουΔουλοι...

Τα χρέη της ΝουΔουλας είναι απολύτως ρυθμισμένα....



Είναι χρέη αλλά είναι ρυθμισμένα και εξυπηρετούνται» ήταν η μοναδική απάντηση, που έδωσε με απόλυτη σιγουριά και χωρίς να... πει ότι «δεν γνωρίζει» ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος λίγο πριν τις κάλπες της 9ης Ιουνίου, χωρίς ωστόσο να δώσει παραπάνω στοιχεία σχετικά με το υπέρογκο δάνειο του κόμματος...Την ώρα που η συζήτηση γύρω από τα Πόθεν Έσχες των πολιτικών έχει πάρει πάρει «φωτιά», με την κυβέρνηση να ζητά επιμόνως το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, το οποίο παρουσίασε ο ίδιος χθες, σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Άκης Σκέρτσος το μόνο που γνωρίζει για το χρέος της Νέας Δημοκρατίας – το οποίο φτάνει τα 435 εκατομμύρια ευρώ – είναι πως είναι «ρυθμισμένο....

Ο υπουργός αρκέστηκε να μιλήσει για ένα «ρυθμισμένο χρέος που εξυπηρετείται» χωρίς όμως να ενημερώσει τους πολίτες σχετικά με το πώς ρυθμίστηκε, εάν είχε όρους, με τι τόκους και φυσικά εάν υπάρχουν κουρέματα.

Όλα αυτά, τη στιγμή που σύμφωνα τα επίσημα στοιχεία της Google σχετικά με τη διαφημιστική δαπάνη των κομμάτων προεκλογικά, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται να έχει δαπανήσει το ποσό των 192 χιλιάδων ευρώ μόνο τις τελευταίες 30 ημέρες και μόνο στην Google.

«Δεν μπορώ να το αξιολογήσω» είπε σχετικά o Άκης Σκέρτσος. «Δεν ασχολούμαι με τις δαπάνες τις προεκλογικής εκστρατείας, δεν γνωρίζω τα μεγέθη, δεν γνωρίζω τι ξοδεύουν τα άλλα κόμματα», αλλά οι δαπάνες γίνονται «με διαφάνεια» είπε χωρίς πάλι να δώσει περαιτέρω στοιχεία.

Σε άλλο σημείο μάλιστα, είπε ότι δε γνωρίζει για το αν και τελικά πώς πληρώνεται ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Γκρίνμπεργκ.

Ένα κόμμα με χρέος 435 εκατομμυρίων ευρώ, δαπανά 192 χιλιάδες ευρώ σε ένα μήνα και ζητά προσχηματικά το Πόθεν Έσχες του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με το ίδιο το κόμμα τελικά να λειτουργεί με αδιαφάνεια.

Το μόνο που τελικά γνωρίζει ο Άκης Σκέρτσος, είναι ότι το «χρέος είναι ρυθμισμένο» και ότι «όλα γίνονται με διαφάνεια».

Θα έλεγε κανείς ότι έμεινε μετεξεταστέος γιατί διάβασε μόνο τα SOS για τα οικονομικά του κόμματός...


πηγηπηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate