Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Ποδοσφαιριστής μηνύει Ρfιzer και ΒioΝΤech για το εμβόλιo...

Το βρηκαμε, το γραφουμε και...

Ξερουμε θα μας το σβησουν....



Ο 29χρονος πρώην παίκτης της Λαβάλ, Φρανσουά-Σαβιέ Φουμού Ταμουζό πάει στα δικαστήρια τις δύο γνωστές εταιρίες, υποστηρίζοντας ότι το εμβόλιο κατά του Covid-19 ευθύνεται για τον τερματισμό της καριέρας του.

Στα δικαστήρια τρέχει τις φαρμακευτικές εταιρίες Pfizer και BioNTech, ο 29χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Λαβάλ, Φρανσουά-Σαβιέ Φουμού Ταμουζό. 

Ο παλαίμαχος πια Γάλλος ποδοσφαιριστής υποστηρίζει ότι αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 29 ετών, λόγω πολλαπλών τραυματισμών, που υποστηρίζει ότι προκλήθηκαν μετά τον εμβολιασμό του κατά του Covid-19 το καλοκαίρι του 2021.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 2 Ιουλίου στο Παρίσι, ενώ ο πρώην παίκτης έχει μηνύσει και την γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία υποστηρίζοντας ότι όταν εμβολιάστηκε, για να μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται, ο εμβολιασμός δεν ήταν υποχρεωτικός για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, υποστηρίζοντας ότι η γαλλική ομοσπονδία εμφάνισε ένα υποχρεωτικό πρωτόκολλο υγείας, πολύ πριν νομοθετηθεί από την γαλλική κυβέρνηση.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.