Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Τι να ψηφίσω;



Σε 44 μέρες θα γίνουν οι πιο κρίσιμες εκλογές στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πως θα ψηφίσουμε ΟΛΟΙ οι Ευρωπαίοι θα κρίνει από την έναρξη και τη συμμετοχή μας στον επόμενο Παγκόσμιο Πόλεμο, μέχρι και την καθολική επιβολή της αστυνομίας της σκέψης, της ελεύθερης έκφρασης, την οικονομική ανεξαρτησία, μέχρι την πλήρη επιβολή της woke ατζέντας.

Στις 9 Ιουνίου 2024 ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για το εάν θέλουμε η χώρα να τελεί υπό ομηρία από τα τσιράκια των ολιγοπωλίων και εάν θα μας διοικούν οι πολυεθνικές και τα φάουντ.

Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για την επέκταση ή μη των πολεμικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία και όλα τα δεινά που μας έχει φέρει αυτός ο πόλεμος.

Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε ΩΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Ψηφίζουμε με το ένα μάτι να βλέπει στις Βρυξέλλες και το άλλο στην Ουκρανία.

Εάν στις 9 Ιουνίου ψηφίσεις ΛΑΘΟΣ τότε να ξέρεις φίλε μου ότι ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΑΙΕΣ που η βενζίνα θα πάει 2,5 ευρώ. 

ΕΣΥ θα φταις που τα μακαρόνια λάσπης ιδιωτικής ετικέτας θα πάνε στο 1 ευρώ. 

ΕΣΥ θα φταις ΓΙΑ ΟΛΑ.

Γιατί σου έχει δοθεί ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ και ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ να επιλέγεις ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ποιους θα στείλεις στα σαλόνια των Βρυξελλών.

ΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΕΑΝ ΘΕΣ....

ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΑΝ 25% ΤΗΝ ΚΑΠ,

ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ ΓΚΕΙ,

ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,

ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΟΛΟΣΚΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.