Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Παρα λιγο ο Bλαδιμnρoς θα εσωζε την Ελλαδα απ τον Aφoρισμεvo...

Κακο σκυλι ψοφο δεν εχει ομως....

Αστοχησε για λιγα μετρα η ρωσικη ρουκετα...



Οι Ρώσοι βομβάρδισαν πριν από λίγο την αυτοκινητοπομπή και το σημείο συνάντησης των Αφορισμενου-Β.Ζελένσκι στην Οδησσό, με προφανή στόχο την εξόντωσή τους...

Συγκεκριμένα, ρωσικοί πύραυλοι (Iskander-M και/ή P-800 Onyx (επακτίου αμύνης αλλά και πλέον χρησιμοποιούνται και κατά στόχων επιφανείας από την ακτή της Κριμαίας) έπληξαν σήμερα το σημείο όπου επρόκειτο να συναντηθούν ο Αφορισμενος και ο Ουκρανός πρόεδρος Β.Ζελένσκι.

Τα πλήγματα έγιναν μόλις είχε αφιχθεί στην πόλη ο Αφορισμενος, την πορεία του οποίου παρακολουθούσαν δορυφορικά οι Ρώσοι. Προφανώς κάποιοι από τους ρωσόφωνους κατοίκους (η πόλη κατοικείται κατά 70% από ρωσόφωνους), επίσης τον παρακολουθούσαν και κατεύθυναν τα πυρά.

Απέτυχαν την εξόντωσή του, για λίγα μόλις μέτρα: Περίπου 80 μέτρα από το σημείο που είχε αφιχθεί ο προπομπός της ελληνικής αποστολής έγινε η πρώτη έκρηξη. Και μόλις 150 μέτρα από την αυτοκινητοπομπή του.

Αν κάτι τον έσωσε ήταν η ξαφνική αλλαγή του ανέμου που άλλαξε για λίγα μέτρα την κίνηση των βλημάτων.

πηγη



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate