Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Ρωσια: Νόμιμος στόχος ο Mnτσοτάκnς, ευθύνεται για θανάτους Ρώσων αμάxων, θα λογοδοτnσει...

Μακαρι να λογοδοτησει...

Και οχι μονον για τους Ρωσσους αμαχους, αλλα και για τους Ελληνες που κατεστρεψε..



Νόμιμους στόχους χαρακτήρισε ρωσική κυβερνητική πηγή, μιλώντας υπό το καθεστώς της ανωνυμίας στο pronews.gr, τους δυτικούς ηγέτες που εφοδιάζουν την Ουκρανία με όπλα και την επισκέπτονται συμμετέχοντες σε ουκρανικές στρατιωτικές τελετές, αναφερόμενες στον σημερινό βομβαρδισμό των Μητσοτάκη και Ζελένσκι στην Οδησσό.

Μάλιστα αναφέρουν ότι «ο Κ.Μητσοτάκης επρόκειτο να συμμετάσχει ή είχε κληθεί σε τελετή βράβευσης στελεχών των ουκρανικών δυνάμεων στο λιμάνι της Οδησσού και η βολή του Iskander-M (τελικά επιβεβαιώνεται ότι το κύριο κτύπημα προήλθε από το συγκεκριμένο τακτικό βαλλιστικό όπλο), είχε στόχο ακριβώς αυτή την τελετή»!


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate