Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Τι παιζει με τις ξαφvικιτιδες; Ακουσε τον ειδικo τι λεει...Βίντεο



«Όταν έχουμε έναν θάνατο κατά τη διάρκεια κάποιων αθλημάτων, το πρώτο πράγματα που σκεφτόμαστε είναι υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια ή πάχυνση της καρδιάς που τείνει να αναπτύσσεται κατά την εφηβεία. Είναι γενετική (πάθηση) και είναι η κυριότερη αιτία θανάτου αθλητών. Αλλά αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι αθλητές επισκέπτονται τον γιατρό και κάνουν ελέγχους.

Τα αθλητικά προγράμματα γενικά έχουν πολύ καλό ιστορικό ασφαλείας, επειδή η υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια καθίσταται γνωστή ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ και αποκλείεται ή αντιμετωπίζεται.

Οπότε η κύρια ανησυχία εδώ είναι: “Υπάρχει κάτι πέρα από την υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια”. Ένα από τα πρώτη πράγματα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο εμβολιασμός κατά του covid-19!!!

Ο εμβολιασμός προκαλεί μυοκαρδίτιδα κυρίως στα αγόρια και λιγότερο στα κορίτσια. Αλλά πρόσφατη έρευνα από τον Hulscher και τους συναδέλφους του -κι εγώ είμαι ο επικεφαλής συγγραφέας (της έρευνας)- ανακάλυψε ότι η μυοκαρδίτιδα από το εμβόλιο κατά του covid-19 είναι θανατηφόρα και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία μαγνητική τομογραφία ή να λάβουν διάγνωση εκ των προτέρων»:

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate