Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Γιατρoς υπέρμαxoς των εμβoλiωv παραδέxεται...απώλειες oρασnς και ξαφvικoύς θαvάτoυς ! ! !

Εμεις τα λεγαμε....

Κι εσεις μας λεγατε ψεκια...

Τωρα;



Γιατρός υπέρμαχος των εμβολίων Covid παραδέχεται σοκαριστικές παρενέργειες, όπως απώλειες όρασης και ξαφνικούς θανάτους – που όπως λέει… δεν αποδεικνύονται!

Βλέπουμε έναν γιατρό στη Λάρισα να παραδέχεται εκατοντάδες περιστατικά απώλειας ακοής ως συνέπεια τω εμβολίων Covid19.

Αυτοί οι γιατροί είπαν ψέματα με τι συμφέροντα; Δε θα πρεπε να ανοίξουν οι λογαριασμο τους; Να μας πουν γιατί παρουσιάζαν το εμβόλιο ως ασφαλες και αποτελεσματικό δημόσια ενώ προσωπικά μιλούν για φριχτές παρενέργειες όπως απώλεια όρασης!

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ 

Συνεργάτης από την Λάρισα βρέθηκε στο ιατρείο ενός εκ των κορυφαίων παθολόγων της πόλης για μία τυπική ιατρική εξέταση και κατέγραψε την συνομιλία στην οποία ακούγεται ο γιατρός ο οποίος ήταν φανατικός υποστηρικτής στην περίοδο της πανδημίας των εμβολίων να μιλάει για τις παρενέργειες που έχουν δημιουργήσει.

Όπως αναφέρει ο γιατρός υπάρχουν εκατοντάδες περιστατικά απώλειας ακοής και προβλημάτων στην όραση καθώς και αστάθειας και αρρυθμίων μετά την ιατρική πράξη.

Στο βίντεο ακούγεται και ο πατέρας του γιατρού που βρισκόταν μέσα στον χώρο εξέτασης να παραδέχεται ότι μετά την τρίτη δόση παρουσία καθημερινές αρρυθμίες.

Επίσης αναφέρεται και στο γεγονός των ξαφνικών θανάτων που όπως τονίζει δεν μπορούν να αποδειχτούν και καταγράφονται όλοι σαν θάνατοι από παθολογικά αίτια.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate