Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Σαν σημερα...Οι Αετοι πεθαινουν στον αερα ! ! !



Σαν σήμερα, 28 χρόνια πριν, οι ήρωες Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός απονηώνονται με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού προκειμένου να εκτελέσουν αναγνώριση πάνω από τα Ίμια. 

Τούρκοι που έχουν αποβιβαστεί στα Ίμια καταρρίπτουν με ριπές το ελικόπτερο το οποίο καταπέφτει συμπαρασύροντας στο θάνατο τους τρεις Έλληνες ήρωες. Ο τότε ανθέλληνας πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, λαμβάνει τηλεφώνημα από Αμερικανό αξιωματούχο ο οποίος απαίτησε αποκλιμάκωση της κατάστασης και το επεισόδιο να λήξει εκεί. 

Την επόμενη μέρα από το βήμα της Βουλής, ο προδότης Σημίτης, είπε και "ευχαριστώ" στους Αμερικάνους που συνέβαλαν στην εκτόνωση της κατάστασης. 

Κουκούλωσαν το γεγονός λέγοντας πως το ελικόπτερο έπεσε από μηχανική βλάβη. Αυτοί ήταν οι προδότες πολιτικοί. 

Αυτοί και οι διάδοχοί τους εξακολουθούν να μας προδίδουν μέχρι σήμερα. 

Εμείς οι Έλληνες άραγε ποτέ θα αποφασίσουμε να βάλουμε ένα τέλος στις προδοσίες και στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας;

Ήγγικεν η ωρα...

Αφιερωμενο στους ηρωες αετους...



Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.