Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Ο Toυρκoς πηρε τα αερoπλανα και oπλα που nθελε και τωρα...Να δoυμε ποια vnσια θα μας αρπαξει ! ! !

Και αφου μας χρησιμοποιησαν οι Αμερικανοι, τωρα που δεν μας χρειαζονται, μας πετουν σαν στημενη λεμονοκουπα....



Ούτε 24 ώρες από τη στιγμή που οι ΗΠΑ άναψαν το «πράσινο φως» για την πώληση 40 F-16 στην Τουρκία και τον εκσυγχρονισμό άλλων 79...

Ρ.Τ.Ερντογάν: Ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα στη Σμύρνη...

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στους υποψήφιους του κόμματός του για τις δημοτικές εκλογές στην Σμύρνη, ούτε 24 ώρες από τη στιγμή που οι ΗΠΑ άναψαν το «πράσινο φως» για την πώληση 40 F-16 στην Τουρκία και τον εκσυγχρονισμό άλλων 79, ανέφερε ότι ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα στη Σμύρνη....

«Οι περιοχές του Μαρμαρά και του Αιγαίου είναι οι περιοχές που φυτεύτηκαν τα πρώτα θεμέλια της χιλιόχρονης ιστορίας μας» συμπλήρωσε επίσης ο Τούρκος πρόεδρος.

Όπως είναι γνωστό, η τακτική που ακολούθησε ο Τούρκος πρόεδρος το προηγούμενο διάστημα να απέχει από την εμπρηστική ρητορική σε βάρος της χώρας μας ήταν καταλυτική για να πάρει η Τουρκία το «ναι» από το Κογκρέσο για την πώληση των μαχητικών αεροσκαφών.






Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.