Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Δεν επιτεθηκε η Xαμας στο Iσραnλ, αλλα Ανωτατoι Αξιωματουxοι του ΟΗΕ, με ψευδεις σnμαιες...

Προβοκατσια...

Οπως προβοκατσια εγινε και στην Σερβια για να δικαιολογησει τον βομβαρδισμο των Σερβων...

Βρωμεροι φονιαδες λοιπον στον ΟΗΕ...



Ανώτατοι αξιωματούχοι του ΟΗΕ κρίθηκαν ένοχοι για την ενορχήστρωση της επίθεσης με ψευδείς σημαίες της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ...

Την Παρασκευή, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ανέστειλε τη χρηματοδότηση της Υπηρεσίας Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών (UNRWA) μετά από στοιχεία που προέκυψαν ότι η υπηρεσία ήταν μέρος μυστικής συνωμοσίας για τη λειτουργία μιας ψεύτικης επιχείρησης στο Ισραήλ.

Η UNRWA ομολόγησε ότι 12 από τους αξιωματούχους της είχαν εμπλακεί στην επίθεση με ψευδείς σημαίες και επιβεβαίωσε ότι έκτοτε απολύθηκαν από την υπηρεσία.

Το Timesofisrael.com αναφέρει: «Το Υπουργείο Εξωτερικών έχει διακόψει προσωρινά την πρόσθετη χρηματοδότηση για την UNRWA, ενώ εξετάζουμε αυτούς τους ισχυρισμούς και τα μέτρα που λαμβάνουν τα Ηνωμένα Έθνη για να τους αντιμετωπίσουν», λέει ο εκπρόσωπος Μάθιου Μίλερ.

«Πρέπει να υπάρξει πλήρης ευθύνη για όποιον συμμετείχε στις αποτρόπαιες επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου», προσθέτει.

Ο Μίλερ λέει ότι οι ΗΠΑ είναι σε επαφή με το Ισραήλ για περισσότερες πληροφορίες. Ο κορυφαίος διπλωμάτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης λέει ότι είναι επίσης «εξαιρετικά ανήσυχος» από τους ισχυρισμούς και ότι το μπλοκ βρίσκεται σε επαφή με την UNRWA, αλλά δεν ανακοινώνει παρόμοια διακοπή της χρηματοδότησης.

«Είμαστε σε επαφή με την UNRWA, αναμένουμε από αυτήν να παρέχει πλήρη διαφάνεια σχετικά με τους ισχυρισμούς και να λάβει άμεσα μέτρα κατά του εμπλεκόμενου προσωπικού», λέει ο Josep Borrell σε δήλωση, ενώ δεσμεύεται να «αξιολογήσει περαιτέρω βήματα και να αντλήσει διδάγματα με βάση το αποτέλεσμα της πλήρης και ολοκληρωμένη έρευνα».


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.