Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Βόμβες φωσφόρου στον αμαχο πληθυσμο απο τις αθωες περιστερες του Ισραηλ...



Οι άμαχοι ή το στρατιωτικό προσωπικό, που θα βρεθούν στη ζώνη ρίψης τέτοιων όπλων, σκεπάζοντας τα πάντα με φωτιά, θα υποστούν εκτεταμένα εγκαύματα αφού τα σωματίδια του φωσφόρου θα προσκολληθούν στο δέρμα απανθρακώνοντας τους ιστούς και προκαλώντας επώδυνο θάνατο. 
Επιπρόσθετα, η θανατηφόρα δράση ενισχύεται από την ιδιότητα του φωσφόρου όταν αναφλέγεται να ελευθερώνει ένα πυκνό, δηλητηριώδες νέφος, που προκαλεί και εσωτερικά εγκαύματα της αναπνευστικής οδού στα θύματα ή πνευμονικό οίδημα.
Επί της ουσίας, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επιβίωσης σε έκταση αρκετών εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων καθώς το εμπρηστικό κύμα των 1.200 βαθμών Κελσίου είναι ικανό να λιώσει οτιδήποτε βρεθεί στην καταστροφική διαδρομή του ακόμα και αν προστατεύεται από θωράκιση ή καταφύγιο ενώ οι συνθήκες ασφυξίας, που δημιουργούνται, είναι ασύμβατες με τη ζωή.


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate