Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Έδεσε το αυτοκίνητό του σε παράθυρο για να μην παει στην θαλασσα...

 

Βόλος: Έδεσε το αυτοκίνητό του σε… παράθυρο για να μην παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά...


Ένας κάτοικος του Βόλου για να μην χάσει το αυτοκίνητό του από τα ορμητικά νερά της πλημμύρας, λόγω της κακοκαιρίας Elias που πλήττει την κεντρική Ελλάδα, έκανε κάτι… ευφάνταστο!
Ο άντρας, ο οποίος μένει πολύ κοντά στον χείμαρρο Κραυσίδωνα, είδε το ΙΧ του να παρασύρεται από τα νερά χθες το βράδυ (27/9), καθώς στην περιοχή έπεσε μεγάλος όγκος νερού.
Ο ίδιος με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να το συγκρατήσει σε ένα σημείο και αποφάσισε να το… δέσει για να μην παρασυρθεί εντελώς και καταστραφεί!
Το… έδεσε, λοιπόν, με μια τριχιά σε παράθυρο σπιτιού, που έχει κάγκελα, και το… έσωσε!
«Το είχα λίγο παραπάνω, με τσιμεντόλιθους και πέτρες στις ρόδες, αλλά το σήκωσε ψηλά το νερό και άρχισε να το παρασέρνει…
Τότε, το συγκράτησα και το έδεσα με μια τριχιά στα κάγκελα κι έτσι το έσωσα, αν και έχει πάθει ζημιές…».
Δείτε το βίντεο:


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.