Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Ούτε Μητσοτάκης, ούτε Κασσελάκης ρε...Πατριώτης υπάρχει;

Κι εκεί που νομίζεις ότι έχεις πιάσει πάτο, αίφνης πετάγεται ένα χέρι, σε αρπάζει από τα μαλλιά και σε πετάει στο άγνωστο....



Κάπως έτσι μοιάζει η Ελλάδα σήμερα.

Με έναν πρωθυπουργό που κυριολεκτικά κάνει τα πάντα για να την επαναφέρει σε καθεστώς μικρής οθωμανικής επαρχίας, όπως την είχε χαρακτηρίσει σε ανύποπτο χρόνο.

Αποφασισμένος να ξεπουλήσει την κυριαρχία της στον επεκτατικό τραμπούκο γείτονα, για να μη στεναχωρήσει τους «συμμάχους» που πασχίζουν να τον κρατήσουν στις αγκάλες τους φοβούμενοι μην αυτομολήσει σε καμιά Ντάτσα του Πούτιν.

Αφήνοντας στο μεταξύ τους πολίτες της στο έλεος της… επιτελικής ανικανότητας που καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά της.

Συνεπικουρούμενης από τους αναρχοκαπιταλιστές-κολαούζους της που τους επιτρέπει να λυμαίνονται τον τόπο για να τη στηρίζουν, αδιαφορώντας για το ανελέητο μαστίγωμα που δέχεται ο λαός μην τυχόν και χάσουν κάνα σεντ.

Και από το διαβόητο… μπόλιασμα με πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο, προς κατοχύρωση αδιαμαρτύρητων ψηφοφόρων.  

Και ποια είναι η λύση που προκρίνεται ως αντίδοτο στην εξαθλίωση;

O Κασσελάκης!!!

Ένας ακόμη άνθρωπος των «συμμάχων» δηλαδή που μας τον φύτεψαν για να είναι σίγουροι ότι μετά από την -εκ των πραγμάτων- αναμενόμενη κατάρρευση του νυν εκλεκτού τους, θα συνεχίζει να… ανθίζει η καταδυνάστευση της πλήρως πλέον ελεγχόμενης αποικίας τους.

Κι επειδή μεγάλη μερίδα του λαού θαμπώνεται από τις επικοινωνιακές πομφόλυγες που συνοδεύουν τον νέο υποψήφιο σωτήρα, είναι δεδομένο ότι θα πετύχουν τους νοσηρούς σχεδιασμούς τους.

Άραγε, κανένας πατριώτης να μπει ανάχωμα στην εξαφάνιση της χώρας, υπάρχει;

Έλεος πια…!!!


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.