Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Αvτωvιάδnς: Έρxovται διώξεις σε γvωστoύς δnμoσιoγράφoυς και σε πoλιτικoύς...

Καταθέτουν εκατοντάδες μάρτυρες από όλη τη χώρα για τους νεκρούς που ζητούσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με σκοπό να συντηρήσει το παραμύθι της πανδημίας...



Μετά την αθώωση του δικηγόρου κυρίου Νίκου Αντωνιάδη σήμερα το πρωί στο Εφετείο Αθηνών ανοίγουν οι φάκελοι για διώξεις σε δημοσιογράφους που έστησαν την προπαγάνδα σχετικά με τα εμβόλια όπως ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Νίκος Καμπουράκης και άλλοι γνωστοί του συστήματος που τους βλέπαμε καθημερινά στις οθόνες να μας τρομοκρατούν.

Επίσης έρχονται μαρτυρίες και καταθέσεις από όλη την Ελλάδα ανθρώπων που βίωσαν μία κόλαση στα νοσοκομεία με σκοπό να παρουσιάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη θύματα για να κλείσει τον κόσμο στα σπίτια και να τον υποχρεώσει να κάνει τα εμβόλια.

Σε συνεργασία ο κύριος Αντωνιάδης με γιατρούς και δικηγόρους του εξωτερικού που και αυτοί έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις σχετικά με την τρομοκρατία της πανδημίας και τα εμβόλια προχωράει βήμα βήμα ώστε να διωχθούν οι υπεύθυνοι που όπως ανέφερε είχαν ως σκοπό την αραίωση του πληθυσμού στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και οι διώξεις θα φτάσουν μέχρι πολιτικά πρόσωπα.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.