Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Λύσσα Bαρoυφάκn: Τάγμα εξαγριωμέvωv εθvικoφρόvωv...οι oικoγεvειαρxες ! ! !

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την μεγάλη ήττα της Αριστεράς στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και όπως όλα φαίνεται τα στελέχη της δεν… μαθαίνουν! 



Ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, επιτέθηκε σε οικογενειάρχες στα Χανιά που ετοιμάζουν πορεία υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας και κατά της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας. 

Η πορεία θα λάβει χώρα σημερα, Πέμπτη 29 Ιουνίου, στις 16:00 στην αγορά Χανίων και όπως βλέπουμε και στην αφίσα τους, ο στόχος είναι η υπεράσπιση της παραδοσιακής οικογένειας. Στην αφίσα υπάρχει ένας άνδρας, μια γυναίκα (έγκυος) και δύο παιδιά.

Ωστόσο φαίνεται ότι στον Γ.Βαρουφάκη δεν άρεσε η συγκεκριμένη εικόνα, με τον γ.γ. του ΜέΡΑ25 να συνδέει την πορεία που οργανώνεται με την είσοδο των «Σπαρτιατών» στη Βουλή.

«Με το που μπήκαν οι “Σπαρτιάτες” στη Βουλή επιστράτευσαν την φασιστική αισθητική του 1930 για να οργανώσουν τάγματα εξαγριωμένων εθνικοφρόνων εναντίον της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας σε συλλαλητήριο μίσους. Θα μας βρουν μπροστά τους!», γράφει χαρακτηριστικά ο Γ.Βαρουφάκης.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.