Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Noσος Χ: Έxoυν πεi τoσα ψέματα πoυ μπέpδεψαv τα μπoύτια τoυς...

Δεν υπάρχει “Νόσος Χ” λέει ο Γουργουλιάνης...

Μάλλον δεν έπεσε ακόμα το “λάδωμα”...



Μια δήλωση της προέδρου της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνη, για τη «νόσο Χ», η οποία «θα είναι 50 – 70% πιο θανατηφόρα από την Covid-19», προκάλεσε αίσθηση, ερωτηματικά μα και ανησυχία στην κοινωνία, με τον Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη, που ρωτήθηκε σχετικά, να εμφανίζεται καθησυχαστικός, τονίζοντας πως «πρόκειται για σενάριο» και η νόσος δεν υπάρχει.

«Η νόσος Χ δεν υπάρχει, πρόκειται για σενάριο και μάλιστα δεν είναι καινούργιο αλλά είναι μια ιστορία που ξεκίνησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το 2018», τόνισε, για να προσθέσει ότι στην ουσία συζητάμε για ένα εντελώς υποθετικό σενάριο, συνιστώντας παράλληλα ψυχραιμία.

«Δεν είναι ώρα τώρα να συζητάμε για πράγματα που δεν υπάρχουν, άλλωστε είναι ευκαιρία – και με την εμπειρία που αποκτήσαμε λόγω της πανδημίας – να δούμε λοιμώδη νοσήματα που υπάρχουν, όπως η φυματίωση. Είναι ευκαιρία να σας πω πως την ίδια ώρα που πέθαναν 6 εκ. άνθρωποι από κορωνοϊό πεθάνανε 5 εκ. άνθρωποι από φυματίωση», κατέληξε ο καθηγητής Πνευμονολογίας.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.