Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Φερvoυv 80.000 xιλιαδες Mπαγκλαvτεσιαvoυς να δoυλέψoυv στov τoυρισμo....ΨΗΦlΣTΕ ΤOΥΣ nλiθιoι ! ! !

Απίστευτες καταγγελίες....

Θέλουν να βάλουν στη χώρα 80.000 άτομα από το Μπαγκλαντές για να δουλέψουν τουρισμό....



Μια ανάσα πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν φαίνεται πως ανοίγει ο δρόμος για τη μαζική εισαγωγή εργαζομένων κυρίως από το Μπανγκλαντές προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις στον τουρισμό την ώρα που οι εποχικοί εργαζόμενοι μένουν στο περιθώριο.

Όπως τονίζει στον FOCUS FM 103.6 και στη Δέσποινα Μποτίτση ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό και τον Τουρισμό, Γιώργος Χότζογλου «η εισροή 80.000 μετακλητών το καλοκαίρι θα αλλοιώσει το τοπίο της εργασίας τόσο σε επίπεδο εργασιακών δικαιωμάτων όσο και μισθών.

Δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματα του κλάδου», τόνισε, ζητώντας να επανέλθει το επίδομα ανεργίας για πέντε μήνες και να κηρυχθεί υποχρεωτική η εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

«Σε διαφορετική περίπτωση,είμαστε υποχρεωμένοι μέσα στη σεζόν, να προβούμε σε κινητοποιήσεις», είπε χαρακτηριστικά.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.