Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Θα σoυ έκoβε τo kεφάλι ο Kαραϊσkάknς αv ζoύσε...

Αυτός ο ανθέλληνας δολοφόνος, με ποιο δικαίωμα, βγάζει λόγο για τους ήρωες του 1821; 

Τι σχέση έχεις εσύ, ρε εθνικέ προδότη, με τους Έλληνες που έχυσαν το αίμα; 



«Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα γιορτής για τις ένοπλες δυνάμεις», είπε ο Κουλης

Ο φετινός εορτασμός της 25ης Μαρτίου διεξάγεται στη σκιά της τραγωδίας των Τεμπών, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το πέρας της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα.

Η τραγωδία, συνέχισε, καθιστά απαραίτητο τον ουσιαστικό ιστορικό αναστοχασμό, μας δίνει την ευκαιρία να εμπνευστούμε από τους θριάμβους του έθνους, να διδαχθούμε από τις τραγωδίες σε αυτή τη μακρά πορεία του ελληνικού έθνους.

Η σημερινή ημέρα, συνέχισε ο Κουληςς, είναι ημέρα γιορτής για τις ένοπλες δυνάμεις και πρόσθεσε πως «δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι οι σημαντικοί πόροι που κατανέμονται στην εθνική άμυνα προέρχονται από το υστέρημα του ελληνικού λαού, είναι όμως απαραίτητοι για να διαφυλάξουμε εθνική ανεξαρτησία που είναι προϋπόθεση για την κοινωνική πρόοδο και την κοινωνική συνοχή».

«Χρόνια πολλά Ελληνίδες και Έλληνες, χρόνια πολλά Ελλάδα» κατέληξε ο  Κουλης...


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.