Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ο Fauci παραδέxεται oτι υπέστn φριkτές παρεvέργειες…απo τo εμβoλιo ! ! !

Ο πρώην διευθυντής του NIAID, Δρ. Anthony Fauci, παραδέχτηκε ότι τα τοξικά εμβόλια mRNA του έδωσαν τρομερές παρενέργειες που τον έκαναν να νιώθει…ΧΑΛΙΑ!!!



Η παραδοχή έγινε κατά τη διάρκεια ενός ντοκιμαντέρ του PBS και την τόνισε ο Tucker Carlson του FOX News νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά το ντεμπούτο του ντοκιμαντέρ στο οποίο κινηματογραφικό συνεργείο ακολούθησε τον Fauci το 2021.

Το Infowars.com αναφέρει: Όπως σημειώνει ο Carlson, μια ειλικρινής σκηνή δείχνει τον Fauci μετά τον εμβολιασμό να παρακολουθεί την ορκωμοσία του Μπάιντεν από το σπίτι και να ρουθουνίζει με καταρροή, λέγοντας: “Έλαβα το δεύτερο εμβόλιο μου χθες και αισθάνομαι σήμερα χάλια!”

«Ω, είχε μια αντίδραση στο…ΕΜΒΟΛΙΟ», δήλωσε ένας μπερδεμένος Κάρλσον μετά το βίντεο.

«Πρέπει να είναι συνωμοσιολόγος!» αστειεύτηκε ο οικοδεσπότης του Fox, χρησιμοποιώντας την ίδια προσβολή που, συνήθως, απευθύνεται σε χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που λογοκρίνονται για αναρτήσεις σχετικά με παρόμοιες ασθένειες που έχουν υποστεί μετά από τα αναποτελεσματικά τρυπήματα.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.