Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Τα εμβoλια για τον κoρωvαϊo έβλαψαv μovιμα τnv υγεiα μου λεει η Βoυλευτnς Nαncy Mαce...

Η βουλευτής έκανε τις αποκαλύψεις αυτές κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης για την Επίβλεψη και τη Λογοδοσία  που πραγματοποιήθηκε σε επιτροπή της Βουλής των ΗΠΑ...



Η Ρεπουμπλικανή βουλευτής από τη Νότια Καρολίνα, Nancy Mace (R-SC), παραδέχτηκε ότι «λυπάται πάρα πολύ»που έκανε το εμβόλιο για τον Covid-19 αφού αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ακόμα και τώρα, μακροχρόνια ιατρικά προβλήματα μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης της.

Η βουλευτής έκανε τις αποκαλύψεις αυτές κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης για την Επίβλεψη και τη Λογοδοσία  που πραγματοποιήθηκε σε επιτροπή της Βουλής των ΗΠΑ, μια επιτροπή που επικεντρώθηκε στη λογοκρισία του Twitter για την ιστορία του φορητού υπολογιστή του Hunter Biden ενόψει των εκλογών του 2020 και στην καταστολή της ελευθερίας του λόγου από το Twitter.

Σύμφωνα με τη βουλευτή Mace, εάν το Twitter δεν είχε λογοκρίνει και αποκρύψει ζωτικές πληροφορίες που ήταν επικριτικές για το καθεστώς εμβολιασμού κατά του Covid, θα ήταν καλύτερα ενημερωμένη για το εάν η λήψη των εμβολίων θα ήταν η σωστή πραξη για εκείνη.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate