Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Θα παει φυλακn ο παρασnμοφoρεμεvoς φovιας;

Ιδου η απορία...

Θα παει στην μπουζου αυτος ο φovιας;



Μήνυση σε βάρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατέθεσαν οι New York Times για την απόφαση της ΕΕ, να μην δημοσιοποιήσει μηνύματα της προέδρου Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer Aλμπερτ Μπουρλά, που θα μπορούσαν να περιέχουν πληροφορίες για τις συμφωνίες της ΕΕ στην αγορά εμβολίων του Covid-19 αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ.

Στη φωτο η παρασημοφόρηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer από την κ. ΠτΔ με το Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Σωτήρος για την ανάσα που προσέφερε στην ανθρωπότητα, μέσω της ανάπτυξης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Βέβαια όπως θα έλεγε και ο Καλογήρου: Είναι πολλά τα λεφτά Άλμπερτ.

Λάμπρος Τζούμης.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.