Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Συvεxiζεται ο αφoπλισμoς τωv vnσιωv ! ! ! Φευγoυν τα Eλληvικα TOΜΑ για Oυκραviα και ο Toυρκoς ετoιμαζεται...

Δεν επρεπε να φυγει ουτε σφεντονα απ τα νησια....

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ...



Οριστική είναι, πλέον, η συμφωνία Αθήνας και Βερολίνου για την την παραχώρηση 40 τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης BMP-1 από την Ελλάδα στην Ουκρανία και την αντικατάστασή τους από 40 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης MARDER, τα οποία θα στείλει η Γερμανία στον ελληνικό στρατό.

Το τυπικό της συγκεκριμένης συμφωνίας, στην οποιά είχαν φτάσει πριν από μερικούς μήνες οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Όλαφ Σολτς, επικύρωσαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Γερμανίδα ομόλογός του, Κριστίνε Λάμπρεχτ.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ αναφέρει:

«Σε συνέχεια της απόφασης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Καγκελαρίου Olaf Scholz, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας Christine Lambrecht, προκειμένου να υποστηριχθεί η άμυνα της Ουκρανίας, ενάντια στη συνεχιζόμενη επιθετικότητα της Ρωσίας, συμφώνησαν για την παραχώρηση 40 τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης BMP-1 από την Ελλάδα στην Ουκρανία, τα οποία θα αντικατασταθούν από 40 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης MARDER, που θα παραχωρηθούν από τη Γερμανία στην Ελλάδα».

Για το θέμα είχε μιλήσει χθες η κ. Λάμπρεχτ, κάνοντας γνωστό ότι «η συμφωνία για μια κυκλική ανταλλαγή οχημάτων μάχης πεζικού με την Ελλάδα και την Ουκρανία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί».


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.