Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Τατιάvα: Mετά τον koρωvoϊo πoυ πέρασα έxω σoβαρά πρoβλnματα...

Mπoλιασμένn αν δεν κάνω λάθος....

Η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή της μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα...



Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της, θέλησε να κάνει μια σύντομη αναφορά στην περιπέτεια που βίωσε η ίδια το φετινό καλοκαίρι, καθώς νόσησε από κορωνοϊό. Η Τατιάνα Στεφανίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα ξεκινήσουμε με μια τραγωδία στην Πάτρα καθώς λίγο τον κορωνοϊό, φίλοι μου, τον έχουμε ξεχάσει και λίγο τον έχουμε πάρει ελαφριά. Γιατί, να, είναι και αυτή η Όμικρον που, βρε παιδί μου, άντε και την κολλάς και δεν είναι και τόσο βαριά»

«Θέλω να σας πω ότι εγώ κόλλησα μέσα στο καλοκαίρι δυστυχώς. Η αλήθεια είναι ότι, αν και το πέρασα ελαφριά, είχα μετά πολύ σοβαρά θέματα που θα σας τα πω κάποια στιγμή. Και συνεχίζω να έχω προβλήματα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, απευθυνόμενη στο τηλεοπτικό κοινό.



πηγη


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.