Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΡOΣΠAΘΟYΝ ΝΑ ΒΓAΛOΥΝ ΨΥΧlΚΑ ΔlΑΤΑPΑΓΜΕNOΥΣ ΟΣOΥΣ ΕXΟΥΝ ΠΑPΕΝΕPΓΕΙΕΣ....

Συνέντευξη με την Χαρά Τρυφερή, για τις παρενέργειες που υπέστη (15/09/2022)



ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ!!

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!!

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΞ΄ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΘΡΗΝΕΙ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ!




Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.