Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

"Συγxαρnτnρια", στnv ΠOEΔΗΝ για ...Τnv "voμιμoπoinσn" τωv εγκλnματικώv αvαστoλώv ! ! !



Η ΠΟΕΔΗΝ, λειτουργώντας εκούσια ή ακούσια υπέρ της εγκληματικής οργάνωσης, προσέφερε στο πιάτο της τελευταίας αυτό που της έλειπε και μόνη της δεν θα μπορούσε να το αποκτήσει:

Την «νομιμοποίηση» των εγκληματικών αναστολών.

«Συγχαρητήρια», λοιπόν, στην ΠΟΕΔΗΝ.

Ξέρω, ξέρω. Η Ολομέλεια του ΣτΕ, με την 1684/2022 απόφασή της, δεν έκρινε συνταγματική την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και τις αναστολές, αλλά συνταγματικώς ανεκτή. Λες και αλλάζει τίποτα.

Και όμως. Κάποιοι δικηγόροι το «πούλησαν» αυτό στο παρελθόν, στις προηγούμενες εκ των προτέρων καταδικασμένες προφυγές, ως περίπου νίκη τους.

Παρά ταύτα, εγώ θα ζητήσω τον φάκελο. Θέλω να δω κάποια πράγματα.

Θέλω να δω ειδικότερα ολόκληρη την απόφαση και τι επικαλέστηκε η ΠΟΕΔΗΝ στην αίτησή της. Την επιχειρηματολογία της.

Μετά θα αξιολογήσω την μοναδική παράγραφο που κίνησε το ενδιαφέρον μου.

Από ποινικής απόψεως…

Συγκεκριμένα εκεί που λέει «…προβλέπεται από ειδική νομοθεσία, υιοθετούσα πλήρως τα ΕΓΚΥΡΑ και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, ΙΑΤΡΙΚΑ και ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ».

Θέλω να δω αν η κρίση περί «έγκυρων» και «τεκμηριωμένων» πορισμάτων, είναι του νομοθέτη ή του ΣτΕ.

Από αυτό, σε συνδυασμό με το περιεχόμενο της απόφασης, της αίτησης της ΠΟΕΔΗΝ και των στοιχείων του φακέλου, θα εξαρτηθεί τι θα κάνω. Και αν θα κάνω κάτι για πρώτη φορά:

Να κινηθώ δηλαδή ποινικά ΚΑΙ κατά του Συμβουλίου της Επικρατείας…


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.