Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Ζnτω η Eλλnvικη Διπλωματiα....ΝATΟ, HΠΑ, Pωσiα και Παkισταv συγxαιρουν την Toυρκiα για τnv σφαγn των Ελλnvωv ! ! !

Τα καταφερε η Διπλωματια των Οσφυοκαμπτων Μητσοτακηδων....

Eιμαστε μονοι μας αν δεν το καταλαβατε...



ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και Ρωσία έδωσαν συγχαρητήρια στη Τουρκία. Συγχαρητήρια έδωσε και το Πακιστάν, με ένα προκλητικό μήνυμα κατά της Ελλάδας! Αναλυτικά:...

Διαβάστε ολόκληρη τη συζήτηση στο Twitter

”Με την ευκαιρία της Ημέρας της Νίκης της Δημοκρατίας της Τουρκίας (30 Αυγούστου Ημέρα της Νίκης), η κυβέρνηση και ο λαός του Πακιστάν επιβεβαιώνουν την ακλόνητη αλληλεγγύη και την αμέριστη υποστήριξή τους στον αδελφό τουρκικό λαό και την κυβέρνηση!

Πριν από εκατό χρόνια , το μεγάλο τουρκικό έθνος πέτυχε την τελική του νίκη νικώντας την ξένη κατοχή και τον ιμπεριαλισμό. Η ακλόνητη αποφασιστικότητα, το θάρρος και η ενότητα που επέδειξε το τουρκικό έθνος έθεσαν τα θεμέλια για την απελευθέρωση, την ανεξαρτησία και την εθνική κυριαρχία της Τουρκίας.

Με την ευκαιρία αυτή, τιμούμε τη μνήμη του μεγάλου Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος ενέπνευσε και πρωτοστάτησε σε μια από τις πιο λαμπρές νίκες στην παγκόσμια ιστορία, με ιδιαίτερο σεβασμό.”

Και όλα αυτά την στιγμή που στην Ελλάδα ζουν χιλιάδες πακιστανοί!

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.