Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Συvταγμα: Γιατρoς πεθαvε μπρoστα μoυ λεει...(Παγωvες και Ψυxακιες, τi εxoυν να πoυν;)



Συνέβη πριν από λίγο στο Σύνταγμα μπροστά μου.
Ένας ανθρωπος ηλικίας περίπου 55 ετών κατέρρευσε τη στιγμή που προσπαθούσε να μεταβεί στον σταθμό του μετρό. Ο άνθρωπος κράτησε για λίγο το κεφάλι του λέγοντας πως δεν νιώθει καλά. Δυο άστεγοι του έδωσαν λίγο νερό κι εγώ τον βοηθούσα να πάρει ανάσα. Κάποια στιγμή κάνει εμετό, έβγαζε αφρούς και σωριάζεται. Ήταν η στιγμή που "έφυγε" από τη ζωή. Καλεσαμε,νωρίτερα, ασθενοφόρο αλλά ήταν αργά γιατί ο μηχανισμός του θανάτου ήταν πιο γρήγορος από τη δική μας ανάσα
Οι πληροφορίες μου αναφέρουν πως πρόκειται για γιατρό καθώς είχε μαζί του βαλίτσα και μια καφέ χρώματος τσάντα την οποία άνοιξαν αστυνομικοί και είδαν την ταυτότητα του.


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.