Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Καθnγnτής lωαvviδnς: Aκραiα μoρφn ψεύδoυς στnv Eλλάδα σxετικα με τον koρωvαιo....

 "Καταπέλτης" ο καθηγητής Ιωαννίδης: Βομβαρδίστηκε ο πληθυσμός με ψέματα, ειδικά στην Ελλάδα ήταν μια ακραία μορφή ψεύδους"



Παρά το γεγονός ότι δέχτηκε "πόλεμο" από την κυβέρνηση, ο καθηγητής Παθολογίας Έρευνας και Πολιτικής Υγείας, Επιστημών Δεδομένων και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Ιωάννης Ιωαννίδης, δικαιώθηκε πανηγυρικά σε όσα προέβλεψε για την πανδημία του κορωνοϊού. 

Ο υψηλού κύρους επιστήμονας, που συγκαταλέγεται στους δέκα πιο επιδραστικούς του πλανήτη, άσκησε αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση και στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την διαχείριση της πανδημίας, για τα lockdown τύπου ακορντεόν, για την υποβάθμιση του ΕΣΥ αλλά και για την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό με τιμωρητικά πρόστιμα. 

Ο καθηγητής σε νέα του συνέντευξη, μίλησε για την εξέλιξη της πανδημίας, την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας αλλά και τον τρόπο παρέμβασης των φαρμακευτικών εταιρειών όλο αυτό το διάστημα. 

Ο κ. Ιωαννίδης, μιλώντας, σημειώνει ότι είναι αφύσικο η χώρα μας να έχει τόσο μεγάλο αριθμό νεκρών από τον Covid-19....


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.