Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Aρiστευσε εiπατε o λαθpo; Mε 13 στnv εkθεσn; Exετε πoλυ πλαkα pε...



Ο αριστουχος αλλοδαπος για τον οποιον εγινε λογος προσφατα, εγραψε στην εκθεση 13, επομενως δεν προκειται περι αριστουχου. Παρ ολα αυτα, ο Mητσοτακης τον καλεσε στο μεγαρο Μαξιμου για να τον συγχαρει.

Δεν εχω απολυτως τιποτα με το παιδακι και μπραβο του, ομως υπαρχει καποιος λογος που δεν καλεσε τους πραγματικους και φυσικα Ελληνες αριστουχους που εγραψαν 20 σε ολα τα μαθηματα?

Ενας ακομη τροπος για να προωθησει το μπολιασμα των Ελληνων με άλλες φυλες και με πολιτισμο πολυ κατωτερο του δικου μας, με σκοπο να μειωσει τον πολιτισμο της χωρας, ο οποιος βεβαια βαλλεται εδω και δεκαετιες.

Αθανάσιος Ράπτης

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.