Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Μovο 44,654,000 ευpώ η παpαγγελιά 2,290,000 δoσεων τωv εμβoλiων για τov Σεπτεμβριo ! ! !

ΟΙ ΜΙΖΕΣ πέσανε η κυβέρνηση στις 13/5 ενέκρινε την παραγγελία 2,290,000 δόσεων του εμβολίου της Pfizer αντί του ιλιγγιώδους ποσού των 44,654,000 ευρώ! Ήτοι 19,5 ευρώ η δόση…



Πειράματα στους Έλληνες. Η κυβέρνηση αφού πρώτα φρόντισε να αγοράσει μία mega-παρτίδα εμβολίων από Pfizer-BioNΤech αξίας 44 εκατ. ευρώ εν συνεχεία ανακοίνωσε 4η και 5η δόση !!! εμβολιασμού «για όλους» διαμέσου του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα....Άλλο ένα bonus στον Α.Μπουρλά, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer και συνέχιση των πειραμάτων πάνω στους Έλληνες με κυβερνητική εντολή. 

Την ίδια στιγμή που έχει αποκαλυφτεί εκ των αποτελεσμάτων ότι τα εμβόλια αυτά είναι αναποτελεσματικά και κανείς δεν γνωρίζει ποιες είναι οι επιπτώσεις τους για την ανθρώπινη υγεία. Σημειώνεται ότι όπως είπε σήμερα και η Μίνα Γκάγκα εμβολιασμό θα πραγματοποιήσει τον Σεπτέμβριο και αυτός που έχει ήδη προχωρήσει σε 4η δόση. Δηλαδή θα κάνει 5η δόση.

Σε μία αποκάλυψη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, προχώρησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Παύλος Πολάκης λίγες ώρες μετά την δήλωση του Θάνου Πλεύρη που ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει επιβολή τέταρτης δόσης στον γενικό πληθυσμό από Σεπτέμβριο.

Έγγραφα τα οποία παρουσίασε ο Παύλος Πολάκης, δείχνουν ότι η κυβέρνηση στις 13/5 ενέκρινε την παραγγελία 2,290,000 δόσεων του εμβολίου της Pfizer αντί του ιλιγγιώδους ποσού των 44,654,000 ευρώ!

Ήτοι 19,5 ευρώ η δόση…


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.